Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Kan ik in Qualicoder (beta v0.5) een enkele code of een child code zichtbaar maken in de gehele tekst?

Ik kan wel met de knop [show codes] bovenaan bij Manage Sources alle codes tegelijkertijd zichtbaar maken  maar dan zie ik alle codes in een keer. Omdat mijn codes deels overlappen en omdat ze niet onderscheidend worden weergegeven in de gehele tekst vind ik het lastig om de gehele tekst na te lopen om te controleren of ik bij een code alle relevante tekst gevonden heb.  Ik kan ook alle tekst met een code zichtbaar maken apart van het transcript (door onder Codes op de naam van de code te klikken) maar een enkele code direct zichtbaar in het gehele transcript lukt mij niet.
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (140 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Nee, dit is nu nog niet mogelijk! Dat zou wel een bruikbare functionaliteit zijn - ik zal het voorstellen voor een volgende versie, je weet nooit!
door (77.8k punten)
...