Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hoe kan ik PROCESS laten draaien in SPSS? Ik heb op de Hayes site het programma gedownload. Ik vond daar alleen PROCESS v2.16. Dit is een .zip bestand. SPSS wil echter alleen een .spd file. Ik heb de stappen van het boek van Field (p394) gevolgd en de info op de site gelezen maar ik kom er niet uit. Kan iemand me verder helpen?

Verstuurd vanaf mijn iPad
in Studienet door (140 punten)

1 Antwoord

1 leuk 0 niet-leuks
.ZIP bestanden zijn archieven met 'ingepakte' bestanden. Ze nemen zo minder ruimte in. Een uitstekend en open source (dus gratis) programma dat .ZIP archieven kan maken en openen, maar ook archieven van praktische alle andere formaten, is 7-zip. Het kan worden gedownload op http://www.7-zip.org/download.html voor Windows en Linux PC's, en op http://7zx.en.softonic.com/mac voor Apple PC's.
door (77.8k punten)
...