Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik vraag me af of deze cijfers  een voortgangsrapportering zijn dan wel een evaluatie?

Ik dacht taak 1.1 en 1.2 beeindigd te hebben maar dit blijkt niet uit de cijfers.

Is er ergens een algemeen document dat de werkin van het digitaal werkboek omschrijft?
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (330 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Geachte meneer De Smet,

De antwoorden die u geeft op de vragen en opdrachten in het digitale werkboek zijn alleen voor u zelf belangrijk. De examinatoren en begeleiders van de cursus kijken er niet naar.

Wat u waarschijnlijk doet is klikken op “Bewaar alles en beëindig test”. Als u dat doet worden er allerlei statistieken zichtbaar die voor u geen betekenis hebben.

U hoeft niet op “Bewaar alles en beëindig test”  te klikken.

U kunt na elk antwoord dat u geeft klikken op “Bewaar” (die knop staat direct onder uw antwoord). Als u dat doet wordt de terugkoppeling zichtbaar zodat u kunt kijken of u een juist antwoord gegeven hebt.

In elk geval zeggen de cijfers niets over of u de opdracht wel of niet goed gedaan hebt. Dat kunt u zelf bepalen door de terugkoppeling te vergelijken met uw eigen antwoord.

Er is jammer genoeg geen gebruikershandleiding.

Met vriendelijke groet,

Tilly Houtmans
door (1.1k punten)
...