Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Graag zou ik zelf een conceptueel model willen invoegen. Ik heb geprobeerd het model uit het digitale werkboek te kopiëren/ plakken. Dat lukt wel, maar vervolgens kan ik de figuur niet bewerken/ geen tekst aanpassen/ toevoegen en dergelijke. Heeft iemand een tip hoe ik dit aan kan pakken?
in Longitudinaal Onderzoek (PB17x2) door (400 punten)

2 Antwoorden

1 leuk 0 niet-leuks

In welk programma werk je? Als je in Word werkt, zou je hier een heel eind mee moeten komen:

https://www.google.nl/search?q=drawing+in+word

Kortom: je tekent ovalen en/of rechthoeken, en verbind ze dan met pijltjes.

Handige functionaliteiten:

Connectors: pijltjes die verbonden zijn met objecten, en die je dus niet zelf los hoeft te tekenen en verplaatsen: https://www.google.nl/search?q=word+drawing+connectors

Orderen van objecten: automatisch objecten op dezelfde hoogte plaatsen, of op dezelfde afstand van elkaar: https://www.google.nl/search?q=word+drawing+alignment+distribution

door (77.8k punten)
0 leuk 0 niet-leuks
De modellen zijn opgemaakt als figuren in de tekst. Je kan die wel kopieren maar niet meer bewerken (met "normale" software). Je kan ze wel vrij eenvoudig zelf maken in b..v Word.
door (11.7k punten)
...