Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Het onderzoek heet "Een goed begin", loopt nog steeds, valt onder pedagogiek, betreft moeder en kind, en ik heb er in die 2,5 jaar vele uren aan besteed. Het onderzoek omvat het invullen van vele vragenlijsten, het meewerken aan experimenten (zowel thuis als op het babylab) en het afgeven van speekselmonsters.
in Anders door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Nee, sorry - we kunnen geen vrijstelling geven pp basis van onderzoek bij andere faculteiten. We hebben geen systeem om dit te verifieren. Bovendien zou het opzetten van zo'n systeem niet vanzelfsprekend zijn in verband met privacy-wetgeving. Omdat het maar om een uurtje gaat, denk ik bovendien dat de tijd en energie die in die verificatie zou gaan zitten meer zou zijn dan de tijd die je zou besteden aan de bijzondere verplichting, en aangezien dat publieksgeld/tijd is, weet ik niet of het goed te rechtvaardigen zou zijn zo'n systeem op te zetten . . . Ik vrees dus dat je geen vrijstelling kunt krijgen, sorry!
door (77.8k punten)
...