Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Is het buiten het onlinewerkboek ook van belang om alles uit het boek te leren of is het doorlezen van het boek genoeg om het tentamen te maken? Er wordt namelijk aangegeven om bepaalde bladzijden te lezen als hulpmiddel(?) maar het is mij niet duidelijk of dit daadwerkelijk ook tentamenstof is.
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (160 punten)
gehercategoriseerd door
Zou je aan de vraag kunnen toevoegen welke module dit betreft?
Sorry, dit geldt voor het vak inleiding data-analyse bachelor psychologie jaar 1, het boek van Andy Field; Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics.

Dank

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Voor inleiding data analyse hoeft alleen het online werkboek te worden geleerd, behalve voor thema 7. Zie ook 'Tentamen' in menu 'Informatie':

Het tentamen betreft het gehele digitale werkboek behalve de studietaken over 'extracurriculaire verdieping' en de stof in de grijze blokjes (zie de Studeerwijzer) en pagina 429 tot en met pagina 445 uit het Discovering Statisticsboek van Field (i.e. thema 7).
door (77.8k punten)
...