Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
De gestelde periode voor het tentamen is nu aangegeven van 16 januari tot 11 februari. Dit is een nogal ruime periode en niet planbaar. Mag ik er van uitgaan dat het tentamen wordt gepland in de reguliere tentamenweek, de week van maandag 30 januari? Wordt er slechts één tentamenmoment aangeboden of kan er uit meerdere data worden gekozen?
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (150 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Je plant het tentamen zelf in. Begin januari zul je kunnen aangeven wanneer je tentamen wil doen. De beschikbare 'timslots' en het aantal beschikbare plaatsen per timeslot verschillen per studiecentrum. Je kunt dus alvast inventariseren op welke dagen en tijden je tentamen kunt doen bij jouw studiecentrum. Als ik een overzicht kan bemachtigen van deze timeslots voor alle studiecentra voeg ik het toe in Youlearn en zal ik daar een mededeling over doen.

Voor de duidelijkheid: ook als je weet welke timeslots beschikbaar zijn in je studiecentrum kun je je dus nog niet inschrijven: dit systeem wordt begin januari geopend.
door (77.7k punten)
...