Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Dag Gjalt-Jorn,

Ik ben één van de deelnemers aan de practica 'Inleiding Kwantitatieve Data-analyse' bij de OU. Nu wil ik me het programma SPSS-Statistics aanschaffen via Surfspot, maar dat lukt niet omdat ik Belgische ben.  Ik moet een Nederlands adres ingeven, wat ik uiteraard niet heb…Hoe kan dit opgelost worden ?

Vriendelijke groet,
Marie Van den Berghe

in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (160 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Dit staat uitgelegd in de Methoden en Statistiek pagina in Youlearn - ik leid uit je vraag af dat je die nog niet hebt bekeken, dus ik zou die even doorlezen als ik jou was (in de cursusstructuur: Software, dan Software voor analyse, dan Kwantitatieve data-analyse, dan SPSS). Een copy-paste:

LET OP: Het is nodig dat er in Surfspot een Nederlands adres ingesteld staat. Studenten die buiten Nederland wonen kunnen het OU adres ingeven (Valkenburgerweg 177, 6419 AT Heerlen). Dit kan in Surfspot door eerst op "Mijn Account" (rechtsboven) te klikken, en vervolgens op "Persoonlijke gegevens".
door (77.7k punten)
...