Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
In de gehele reader staan de leerdoelen per thema heel prettig, vind ik, genoemd vooraf aan de studietaak. Ik mis deze bij thema 7. Waar kan ik ze vinden, of is het de bedoeling dat ik de studietaak gewoon volg en deze stof eigen maak?
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (220 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Wat stom, die stonden er inderdaad niet bij. Ik heb ze toegevoegd. Excuses voor het ongemak!!!
door (77.8k punten)
Dankjewel Gjalt-Jorn, dat je de leerdoelen hebt toegevoegd aan 7.1! Is het misschien mogelijk om een yOUlearn notificatie te maken als je dingen wijzigt in het digitale curusboek? Nu zie ik dit toevallig, maar ik ben bang dat ik anders misschien belangrijke informatie/aanvullingen mis. Hartelijke groet, Ivonne Lipsch-Wijnen
Hey Ivonne. Bij belangrijke wijzigingen doe ik ook een melding! In dit geval schatte ik het niet als belangrijk in - je moet best moeite doen om niet door te hebben dat je geacht wordt dit te snappen in Thema 7, lijkt me - dit moet je immers ook in Thema's 4, 5, en 6 snappen (oftewel, enerzijds de effectgrootte ($\omega^2$, anderzijds de NHST toets (de $F$-toets bij Anova)). Maar, kennelijk was mijn inschatting verkeerd (voor minimaal 1 student, en waarschijnlijk dus meer), dus ik zal de mededeling toevoegen!
Dankjewel voor je snelle reactie! Deze toevoeging is idd niet heel belangrijk, maar dacht even dat er misschien veel meer wijzigingen hadden plaatsgevonden en ik met een verouderd werkboek aan de slag ben. ;-) Maar als je verder alle belangrijke wijzigingen wel via de yOUlearn notificatie bekend maakt, is het helemaal prima (en gelukkig zijn er dan niet veel belangrijke aanpassingen geweest ;-)
...