Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (280 punten)
Aansluitend een vraag: mag je ook tekst toevoegen? Ik zet nl. alles netjes in Word zodat het overzichtelijk is. Mag ik er bijvoorbeeld mijn interpretaties bij zetten?

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Ja, dat mag:

Bij het tentamen is het de bedoeling dat u de output die u bij de tentamencasus produceert, meeneemt. Dit hoeft niet 'schoon' te zijn: er mag op worden geschreven. Deze output moet worden ingeleverd. Verder mag een niet-programmeerbare rekenmachine worden meegenomen (die rekenmachine is niet nodig; dit staan we uitsluitend toe om eventuele onzekerheid weg te nemen). Verder mag een 'schoon' verklarend Nederland woordenboek worden meegenomen (hier mag dus niet in zijn geschreven, en er mogen geen briefjes in zitten), en er mag een 'schoon' Engels-Nederlands woordenboek worden meegenomen.

door (77.8k punten)
...