Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Beste collega studenten,

In de handleiding lees ik het volgende: 

Bij het tentamen is het de bedoeling dat u de output die u bij de tentamencasus produceert, meeneemt. Dit hoeft niet 'schoon' te zijn: er mag op worden geschreven. Deze output moet worden ingeleverd. Verder mag een niet-programmeerbare rekenmachine worden meegenomen (die rekenmachine is niet nodig; dit staan we uitsluitend toe om eventuele onzekerheid weg te nemen). Verder mag een 'schoon' verklarend Nederland woordenboek worden meegenomen (hier mag dus niet in zijn geschreven, en er mogen geen briefjes in zitten), en er mag een 'schoon' Engels-Nederlands woordenboek worden meegenomen.

Ik kan verder niet vinden wat ik met de output moet tijdens het tentamen en vind het verwarrend dat ik het moet inleveren. Kan iemand dit voor mij toelichten? Wordt dit apart beoordeeld of is dit nodig tijdens het tentamen?

Bedankt, Quinten.

in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (150 punten)

1 Antwoord

1 leuk 0 niet-leuks
 
Beste antwoord
Je hebt deze output nodig om antwoord te geven op de laatste negen vragen van het tentamen. Hierin wordt gevraagd naar bijvoorbeeld beschrijvingsmaten, correlaties en significante effecten.

Deze moet je inleveren, omdat je geen aantekeningen over het tentamen zelf mee naar buiten mag nemen. Misschien kijken ze ook nog, of je niet 'per ongeluk' de hele cursusinhoud op de achterkant hebt afgedrukt ;-).
door (7.5k punten)
geselecteerd door
Bedankt voor je snelle reactie! Ik begrijp uit je antwoord dat ik na afloop van het tentamen pas hoef in te leveren? Dat klinkt inderdaad al logischer..
Yes, na afloop. Je hoeft het dus niet uit je hoofd te leren :-).
...