Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
in Anders door (220 punten)
Stel deze vraag volgens de richtlijnen. Het is nu niet duidelijk wat je precies bedoelt, of over welke cursus het gaat.
Goedemorgen, mijn excuses. Het gaat om het tentamen van IDA die ik gisteren heb gemaakt. Helaas kan ik de laatste 4 vragen niet reproduceren maar ik zou graag wel willen weten waar ik de theorie daarover kan vinden.

Ik hoop dat het nu duidelijk is wat ik bedoel.

Groeten Lubi

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Wel, omdat dit vragen over de tentamencasus betreft, gaan die eigenlijk over de gehele stof. Verder gaat bijvoorbeeld vraag 79 vooral over de t-toets en vraag 80 over de variantie-analyse (of ik ben in de war, dan is het andersom), dus dat zijn thema's 6 en 7 (waarbij je thema's 4 en 5 nodig hebt als basiskennis, en je hebt thema's 2 en 3 nodig als basiskennis daarvoor, en thema 1 als inleiding). Maar, als je iets niet goed snapt aan de vragen die jij op het tentamen kreeg, mail me dan even, dan kijken we daarnaar!
door (77.8k punten)
...