Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik ga proberen om de vraag zo goed mogelijk te stellen. De vraag ging over de condition mood en de uitwerking op de variabele; de vraag die gesteld werd (dacht ik) is op welke van de variabelen verwacht de onderzoeker dat de condition mood invloed zou hebben en je kon kiezen tussen de variabelen in antwoord a of b. Nu is mijn vraag hoe zie je dat; welke toets heb je nodig of is dit a.d.h.v. de covariantieanalyse en zo ja hoe lees ik dit af? Het zelfde geldt voor vraag 78. Ik hoop dat ik duidelijk heb kunnen maken wat ik bedoel.

Groet,

Lubi
in Anders door (220 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ik adviseer je hier even over te mailen. Ik kan toetsvragen niet hier bespreken, aangezien toekomstige studenten dit ook kunnen lezen. Hoe je dat ziet maakt immers juist deel uit van de kennis die wordt getoetst met deze vragen.
door (77.8k punten)
...