Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Kan je deze module naast de begeleidingsbijeenkomsten ook de online bijeenkomst bijwonen (zonder je hier apart voor op te geven)? Zo ja, is dit net als bij IDA weer terug te vinden in de Virtuele Klas?

Ik zou graag beide bijeenkomsten bijwonen, maar kon me maar voor 1 opgeven.

Met vriendelijke groet,

Simone Blanksma
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (230 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Je kunt over het algemeen de online bijeenkomsten altijd volgen: er kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen, dus de kans dat die vol zitten is erg klein. Als je beiden wilt volgen, kun  je je dus beter inschrijven voor de face-to-face bijeenkomsten. En ja: je mag beiden volgen! En ja, als het goed is worden de online bijeenkomsten weer opgenomen en zijn die dus later terug te kijken.
door (77.8k punten)
Bedankt voor je reactie! Zou je ook nog even op mijn/onze mail willen reageren over het tentamen van IDA? Heb ik je op 8 februari gestuurd. Alvast bedankt!
Ja, ben de mails over het tentamen vandaag en morgenochtend aan het doorwerken, dus uiterlijk morgen heb je antwoord!
Hoe kun je dan inloggen voor de live sessie, zonder dat je aangemeld bent voor de online bijeenkomsten?
Zie die vraag :-)
ok, want het is nieuw voor mij. Dus op de dag van de live sessie zelf kan ik dan via de virtuele klas inloggen? Is dat wat je bedoelt?
Ja, je kunt naar de virtuele klas gaan in Youlearn, en daar staat dan op dat moment (meestal minstens een half uur van te voren) een link waar je op kunt klikken. Gebruik Chrome als browser - download en installeer die dus als je die niet al hebt.
Dank dat is helder!
...