Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Is onderzoekspracticum experimenteel onderzoek hetzelfde als de cursus OPE? Ik weet dat deze cursus net is verandert maar ik ben een beetje in de war met de naamgeving omdat ik de cursus 'onderzoekspracticum experimenteel onderzoek' niet kan vinden in de studiegids. Ook heb ik mij al ingeschreven mid Januari, destijds was ik in Nederland, en heb de boeken nog steeds niet ontvangen. Ondertussen ben ik ook alweer in London (waar ik woon). Welke boeken heb ik nodig voor deze cursus, is dat hetzelfde boek als voor IDA (het boek van Andy Fields) ?

Mvg,

Danielle Broeze
in Studienet door (940 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
In grote lijnen is de oude cursus OPE erg gelijkend op de nieuwe. Het onderdeel 'ethiek' is nieuw en er ligt een sterkere focus op het gebruik van Field als tentamen- en oefenmateriaal. Naast de themateksten en opdrachten in yOUlearn is enkel het boek van Field onderdeel van het cursusmateriaal
door (63.0k punten)
...