Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Beste docent,

Gisteravond was er een online bijeenkomst (de eerste van de module experimenteel onderzoek PB0402), waar ik helaas niet aan kon deelnemen. Ik had gehoopt vandaag de bijeenkomst terug te kunnen kijken, maar zie in Youlearn onder 'Virtuele klas' nog geen opnames staan. Kan dit kloppen?

Wanneer is deze bijeenkomst beschikbaar en waar is deze dan terug te vinden?

Wat ik daarnaast nog even kwijt wil: ik heb het idee dat er weinig respons komt op vragen die op OUPSY worden gesteld. Klopt dit en zo ja, wat is hier de reden van?

Met vriendelijke groet,

Simone Blanksma
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (230 punten)
Zou mijn vraag misschien beantwoord kunnen worden door een docent? Ik snap niet waarom de online bijeenkomst nog steeds niet terug te kijken is in de virtuele klas en begrijp ook niet waarom het zo lang duurt voordat er respons komt op vragen die worden gesteld... '

Het is een pittige cursus en het zou fijn zijn als we reactie krijgen op vragen/onduidelijkheden en de online bijeenkomst terug kunnen kijken!

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...