Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Studiecentrum Antwerpen

Gjalt-Jorn Peters
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (150 punten)

1 Antwoord

1 leuk 0 niet-leuks
Het verslag voor Psychologisch Experiment mag maximaal 10 pagina's lang zijn, waarvan maximaal 3 voor de introductie en maximaal 3 voor de discussie. Korter mag natuurlijk altijd - korter schrijven is moeilijker, maar leidt wel tot betere producten/verslagen.
door (77.8k punten)
Ik begrijp dit niet. De basisversie is al 10 pagina's en daar moet nog van alles bij ingeschreven worden.
Ik kan me voorstellen dat dit wat verwarrend is. Het zit het hier in: in de wetenschap tel je, als je pagina's van een artikel telt, alleen van de start van de introductie tot en met het eind van de discussie. Dit betekent dat de voorpagina, het abstract, en de literatuurreferenties niet meetellen. De basisversie van het verslag heeft ongeveer 2 pagina's introductie, 2 pagina's methode, en geen resultaten en discussie; in totaal worden op dit moment 5 pagina's gevuld door de basisversie. Het halve werk is dus al gedaan; als je dus goed begint, ben je gelijk klaar :-)
Dat is duidelijk, dank je wel!
==== Inmiddels antwoord gevonden, dus vraag verwijderd =====
...