Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Bij het vak Psychologisch Experiment S05281161714 moet er een verslag worden geschreven. Is het de bedoeling dat het bestaande verslag van het experiment supermarktinterventie aangevuld wordt onder de al geschreven tekst, of moet er een nieuw, eigen verslag opgesteld worden? De inleiding, meetinstrumenten en procedure zijn namelijk al geschreven en het is mij onduidelijk of dit een voorbeeld is, of dat dit gebruikt moet worden voor het individuele verslag.

Mvg,

Sacha Marin
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (160 punten)
Ik geloof dat het de bedoeling is het bestaande document als mal te gebruiken, en deze aan te vullen waar dit aangegeven staat. Als je het document met Word opent, zie je dat er veel commentaren en opmerkingen zijn toegevoegd, waarin staat wat je zelf nog moet doen.

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het document dient te worden aangevuld. Grote delen inleiding en methoden zijn al gegeven
door (63.0k punten)
...