Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
kun je in limesurvey nog nazien hoe lang iemand er over heeft gedaan om een vragenlijst in te vullen?kan dit ook per vraag?? ik ben namelijk erg benieuwd hoe lang deelnemers hebben gedaan om mijn vignet te lezen, aangezien mijn manipulatie niet is gelukt, zou het kunnen komen dat ze het niet goed hebben gelezen??
in Online vragenlijsten door (500 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Hoe lang deelnemers er over doen wordt automatisch opgeslagen, tenminste, als dit is ingesteld in de Survey Settings. Als je de survey zo hebt ingesteld dat dit niet wordt opgeslagen, vrees ik dat die gegevens verloren zijn gegaan. Verder kun je per pagina ook bijhouden hoe lang mensen er over doen; maar wederom moet je dat wel aangeven voordat je Survey online gaat (door een Short Free Text vraag toe te voegen; dan kun je die als Timer gebruiken). Ik vrees dat ik jouw geval, tenzij je dus van te voren hebt aangegeven dat je wil dat de tijd wordt bijgehouden, het lastig wordt dit terug te vinden, sorry . . . :-/
door (77.7k punten)

beste Gjalt-Jorn, bedankt voor je antwoord...

inderdaad heb ik bovenstaande niet uitgevoerd, wist ook niet van mogelijkheid af, jammer in mijn situatie, hopeijk kunnen andere studenten nog hun voordeel hiermee doen, als ze dit lezen..

gr Roelien

 
...