Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Er werden de afgelopen weken verschillende vragen gesteld over de oefententamens van PE. Zo werd er o.a. gevraagd of de oplossing van vraag 18 (oefententamen 1) en vraag 19 (oefententamen 2) wel correct is, en indien het correct zou zijn, waarom dat dan het juiste antwoord is. Zelf snap ik ook niet waarom dat de juiste antwoorden zijn. Werden die vragen al ergens beantwoord? Ik kon het niet terug vinden, maar zou wel graag het antwoord weten (aangezien ik morgen al tentamen heb).

M.b.t. vraag 18 - oefententamen 1: op basis van de interactiegrafiek lijkt het alsof de motivatie verschillend toeneemt gedurende de dag voor de verschillende groepen. Als je enkel naar de eerste en laatste meting kijkt, dan lijkt er geen verschil, maar je mag de middelste meting toch niet gewoon negeren? Indien je die moet negeren, waarom is dat dan zo?

M.b.t. vraag 19 - oefententamen 2: waarom zijn er hier 3 factoren? Ik kan er maar 2 bedenken: de groep personen (studenten of docenten) en de aard van de beelden (positief, neutraal of negatief). Als het antwoord toch klopt, wat zie ik hier dan verkeerd?
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (750 punten)
Nee, deze zijn nog niet beantwoord. Ook de terugkoppeling na de vraag over een 'substantieel effect' is er nog niet geweest. Ook de vermeende herhaalde meting bij het oefententamen-experiment met de nieuwe dieren is (voor mij) nog niet opgehelderd.

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Er wordt nog (met enige gepaste spoed) aan gewerkt.
door (61.9k punten)
Dank je wel.
...