Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Mijn output verschilt net iets van die van de feedback. Ik weet niet zeker of ik de goede test/ variabele opties heb gekozen. Wat is de exacte feedback? in syntax of window viewer (liefst beide).

Mvg,

Danielle Broeze
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (940 punten)
Als het goed is, komt Mauchly's test mee met de ANOVA. In hoeverre verschilt jouw output van de gegeven output? En welke syntax heb je hiervoor gebruikt?

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De syntax staat bij de terugkoppeling van opdracht 3.10. Via de menustructuur volg je: Analyze, General Linear Model, Repeated Measures en geef je aan dat er 3 levels zijn (die je sportscore kunt noemen). Vervolgens moet je bij contrasten aangeven dat je repeated measures constrasten wilt (niet vergeten om op change te drukken) en bij options dat je descriptives wilt. Je krijgt dan de juiste output en het klopt dat de Mauchly's test waar hier naar gevraagd wordt standaard deel uit maakt van de output.
door (1.6k punten)
...