Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik ben het met je eens met het feit dat het wel uit het antwoord te halen zou kunnen zijn maar ik word geconfronteerd met het feit dat ik in mijn meerkeuzetoets toch een antwoord moet geven. Is het niet zorgelijk dat er in beide oefententamens vragen zijn die niet zinnig te beantwoorden blijken, dat er fouten staan in antwoorden van andere vragen en dat deze vragen ook terug kunnen komen in de echte tentamens?

Daarnaast: vragenuurtje voor OPE? Wat een geweldig idee. Wat had ik dat graag eerder willen weten! Hoe log ik daar op in, sluit ik me daar bij aan? Ik heb hier nog nooit van gehoord, kun je me vertellen waar en hoe dat is aangekondigd zodat ik nu wel aan kan gaan sluiten ivm de opdracht die ik nog moet maken?
gerelateerd aan een antwoord op: kunt u ook antwoord geven op mijn opmerking?
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (1.8k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ja, dat is zorgelijk, en dat gaat dus ook niet meer voorkomen. We zijn aan het uitzoeken hoe het kan zijn gebeurd. De cursus is gemaakt door een cursusteam, en ergens is er iets fout gegaan in de afstemming, waardoor verkeerde items toch zijn aangeleverd aan de afdeling die deze verwerkt in de oefententamens. Hoe dan ook: deze fouten worden er dus zo snel mogelijk uitgehaald.

Met betrekking tot het tweede punt: de online bijeenkomsten bieden als het goed is altijd gelegenheid om vragen te stellen. Ik heb, omdat ik verantwoordelijk ben voor de 'fysieke' bijeenkomsten in Vlaanderen maar er zo weinig studenten waren ingeschreven dat deze vervielen, in plaats daarvan een online vragenuurtje gehouden als soort van compensatie.

Maar, als je bij de reguliere fysieke of online bijeenkomsten bent kun je ook altijd vragen stellen - tenminste, dat is de bedoeling. Als dat niet goed gaat is dat wel iets om te evalueren met je docent.
door (77.8k punten)
vervolg op eerdere vraag
...