Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Vraag 13, oefententamen 1 is mi niet goed geformuleerd.

Er wordt gevraagd naar hypothesen maar beide gestelde voorbeelden zijn geen hypothesen maar terugblikken, namelijk gesteld in de verleden tijd. Daarmee zou antwoord D, 'er is geen juiste hypothese' kloppen. Inhoudelijk klopt antwoord B wat ook als het goede antwoord wordt gerekend, maar letterlijk niet.

Voor de credits: niet ik had dit ontdekt maar een medestudent,  ik wasop de inhoud ingegaan en had dus wel goed 'gescoord' maar als ik straks heel secuur ga lezen (wat hert plan is voor een tentamen), ga ik hier zo maar de mist mee in.
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (1.8k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Sterk opgemerkt en ik zal de taal hiervaan aanpassen.

Maar om hier enige nuance bij aan te brengen: Een hypothese kan nog wel juist zijn als de tijdsbepaling onjuist is geformuleerd; inhoudelijk is er duidelijk maar 1 antwoord mogelijk.
door (63.1k punten)
...