Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Dank je wel voor je snelle reactie (weer) Gjalt-Jorn, echt heel fijn.

Ik ben blij met de erkenning van de zorgelijkheid vanuit de OU. Voor mij persoonlijk is dit vak al ingewikkeld genoeg en als ik niet kan vertrouwen op zorgvuldigheid van de lesstof wordt het erg ingewikkeld. Want bij alles moet ik me afvrgen: snap ik het niet of is het weer zo'n foutje? Kreeg ik een euro voor elk extra uur dat ik heb zitten puzzelen dat onnodig bleek, had ik een heerlijk diner in een goed restaurant bij elkaar gespaard inmiddels. Het maakt extra onzeker.

Mbt de zorgelijkheid: wordt er rekening gehouden met al die fouten die we tegenkwamen, her en der, in de oefententamens, de lesstof, de opdracht, de oefenopdracht... dat we dus minder goed onderwijs hebben gehad dan waar we 'recht 'op hebben (namelijk: onderwijs zonder fouten in de aangereikte lesstof) mbt de tentamencesuur en de tentamenopdracht. Maw: als een student ook iets 'niet zo zorgvuldig formuleert' of een verkeerde interpretatie geeft van een effectgrootte, of iets anders.... is daar dan een verrekening voor?
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (1.8k punten)

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...