Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hallo,

Mij is niet duidelijk wanneer het praktijk gedeelte ingeleverd moet worden. Ik heb mijn CBI tentamen donderdag 20 April. Kan ik mijn werkstuk later inleveren? En zo ja, wat is de laatste datum?

Mvg,

Danielle Broeze
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (940 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
 
Beste antwoord
Je mag jouw tentamencasus ergens inleveren in de inschrijfperiode. Het advies is, om niet tot de laatste dag te wachten, zodat eventuele feedback nog verwerkt kan worden.
door (7.5k punten)
geselecteerd door
Bedankt voor het antwoord, alleen voor mij is niet duidelijk wat de inschrijfperiode is. Wat wordt hiermee bedoelt? De inschrijfperiode van het tentamen? van de cursus? Van de tentamen periode is tot 29/4.. is dat deze? of is dat het jaar vanaf het moment dat je je inschrijft voor de cursus?

Mvg,

Danielle
De persoonlijke inschrijftermijn; een cursus wordt voor de termijn van een jaar gekocht. Zolang de inschrijftermijn van de cursus nog loopt kan de paperopdracht worden ingeleverd. De inleverdatum geldt als de examendatum
...