Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hallo Ik ben bezig met het schrijven van de tentamenopdracht (supermarket) en wil deze ergens volgende week gaan inleveren. Maar nu lees ik op oupsy dat de tentamenopdracht voor aanvang van kwartiel 4 ingeleverd moet zijn. Ik interpreteerd dit als volgt: Als je dit niet doet, is al het werk voor niks en moet je een nieuwe tentamenopdracht maken. Klopt dit en moet ik nu haast maken en uiterlijk zondag al inleveren omdat maandag kwartiel 4 al van start gaat? Of hebben we langer de tijd en stress ik voor niks? Ik en vast nog anderen horen graag jullie antwoord hierop.

Groeten Emmy Nelissen
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (250 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
Hoort deze opdracht bij Inleiding Data-analyse? Ken deze opdracht niet namelijk.
door (490 punten)
0 leuk 0 niet-leuks
Het onderwerp van de opdracht lijkt over OPE te gaan (PB0402 en S05281). Deze opdracht rouleert niet en blijft het hele jaar hetzelfde.
door (61.1k punten)
...