Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Als je het bestand voor het eerst opent in SPSS, zie ik bij variable view alle Values van de variabelen op 'none' staan. Alle data is echter wel ingevoerd op basis van codering (en values dus neem ik aan!). In verwerkingsopdracht 2.6.3 moet je een frequentietabel en een staafdiagram uitdraaien van gender, education en cursus. Omdat er geen values in het bestand bestaan, krijg je in de frequentietabel en staafdiagram niet de beschrijving van de variabelen maar de codes te zien (bijvoorbeeld 1 of 2 en niet man of vrouw bij geslacht).

Moet je deze zelf nog invoeren in variable view? Want dan komt de tabel wel overeen met het werkboek.
in Univariate (descriptieve) statistiek door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Dit was een oude versie van het bestand. Ik begrijp niet goed hoe dit fout heeft kunnen gaan - maar heb de goede versie nu ge-upload. Mijn excuses voor deze fout!
door (77.8k punten)
...