Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik kom in de knel met het beschrijven van de werving van mijn respondenten. Ik zou de werving bij 'procedure' willen zetten maar dat stuk staat al uitgeschreven en ik weet niet of ik daar nu wel of niet nog aan toe mag voegen, ik meen ergens te hebben gelezen dat dit niet mag.

Dat geldt ook (andersom) voor de literatuurlijst: iets toevoegen mocht niet dacht ik, maar mag iets weghalen wel, als het in het gehele verslag niet wordt genoemd?
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (1.8k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De tentamenopdracht mag (met rede) worden aangevuld. Als het absoluut noodzakelijk is om iets bij procedure te zetten, dan mag dat, maar het is geen onderdeel van de beoordeling. Literatuur toevoegen is niet verplicht, maar mocht je een goede bron hebben dan dienen deze toegevoegd te worden op een passende wijze in APA-stijl. Hetzelfde met verwijderen; doe dit enkel als het zinvol is.
door (63.5k punten)
...