Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Dank voor je heel snelle reactie Ron. Is het noodzakelijk de werving te vermelden en ben je het met me eens dat dit hoort bij procedure en niet bij respondenten - of is dat dat iets wat je niet mag beantwoorden?

Mbt toevoegen en weglaten van de literatuur was ik niet duidelijk genoeg denk ik.

Ik vond in het stuk twee artikel waar naar verwezen wordt die niet in de lit.ljst staan,namelijk Rollman (1977) en Kahn, Chawla & Devine (1996). De laatste zou een typefout kunnen zijn want in de lijst staat wel  Kahn, Chawla & Devine (1997).

Verder staat er een vermelding naar Lechner et al.,  1998; die staat ook niet in de lit. lijst maar wel een artikel Lechner et al., 2008 die in de tekst weer niet voorkomt.

In de lit.lijst staat Fussel (1983) maar die vind ik weer nergens in het stuk.
Hoe ga ik hier mee om?

.
gerelateerd aan een antwoord op: Aanvullingen en verwijderingen in tentamenopdracht.
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (1.8k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Alle aanvullingen en wijzigingen in het eindpaper voor OP:Experiment, dienen met de tracked changes functie aangegeven te worden; op deze wijze is voor een beoordelaar altijd duidelijk wat de originele opdrachttekst is, en welke delen van de student zelf zijn. Evalueer of het nodig is om teksten toe te voegen (staan deze niet al bij procedure?)

In het geval van de random steekproef uit het grotere bestand: het kan zinvoller zijn om dit bij 'respondenten' te bespreken, maar het is niet ongewoon dat de grotere 'populatie' waaruit een dataset getrokken is in de procedure wordt beschreven.
door (63.0k punten)
...