Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Ik zag de vraag" Opdracht 5.6.5. Variable Angst1 in databestand “Statistiek_Angst.sav”"  op Oupsy en merkte dat ook ik daar tegen aanloop en al bij de opdrachten van 2.6. 

Er lijkt een fout in het databestand Statistiek_Angst.sav te staan. Namelijk bij Angst 1 lopen de data van 5 t/m 25 en NIET van 5 t/m 75 zoals bij Thema 1 in het werkboek wordt uitgelegd over het onderzoek van Statistiekangst. Ook bij Angst 2 lopen de data in het bestand van 5 t/m 18 en NIET van 15 t/m 55 zoals bij Thema 1 in het werkboek wordt uitgelegd over het onderzoek van Statistiekangst.

Ik vermoed dat de problemen hierdoor ontstaan. Kan dit kloppen?

Zo ja: Zouden jullie het sav-bestand a.u.b. kunnen verbeteren? Of de goede antwoorden bij de opdrachten n.a.v. het sav-bestand dat jullie aandragen?

Bedankt alvast voor jullie reactie.

in (Digitale) werkboeken door (170 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ja, dit klopt. Heel vreemd. Ik kan niet achterhalen hoe dit kan . . .

Ik heb die versie nu vervangen door de goede versie.

Mijn excuses voor deze fout!
door (77.8k punten)
...