Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
In opdracht 7.3.1 lijkt volgens mij iets niet te kloppen OF ik begrijp het verkeerd. De SS in die tabel is volgens mij wat Fields beschrijft als SS-T (totaal, namelijk effect en fout, namelijk model en residual). In de formule om omega te berekenen gebruik je niet SS-T, maar SS-M. Hoe kan het dan dat je die 824,8 (volgens mij de SS-T) in die formule invult? Je moet toch eerst SS-M berekenen? Kan iemand me dit uitleggen?
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (140 punten)
Is dit niet voor een andere cursus? Thema 7 heeft maar twee verwerkingsopdrachten, en als ik met CTRL-F een search doe op 824 krijg ik geen hits.
Sorry, ik draai cijfers soms om. Het gaat over verwerkingsopdracht 7.1.3. In de tabel waar de output in staat als SS (between groups) de waarde 824,8. Ik heb het nog eens gecheckt. Hopelijk vind je het zo wel.

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...