Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Goedemorgen,

Ik zie net het bericht ten aanzien van de materialen die mogen worden meegenomen naar het tentamen. Gedurende dit blok is altijd gecommuniceerd dat je de pdf van het blok en kopieeen van Field mocht meenemen naast de output. Nu wordt dit (17 juli) midden in de tentamen periode veranderd. Dit lijkt me niet correct; ten eerste vanwege het feit dat je bij het begin van het blok er vanuit moet kunnen gaan hoe het tentamen eruit ziet en wat je mag gebruiken, en dit wordt nu op het allerlaatste moment aangepast, ten tweede omdat dit ongelijkheid oplevert voor de studenten. De studenten die het tentamen al gemaakt hebben, hebben deze materialen wel kunnen meenemen. Ik wil jullie dus verzoeken de regeling die twee weken geleden nog is toegelicht toe te passen.
in Studienet door (140 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

De mededeling die ik op 28 juni plaatste was gebaseerd op een misverstand. Deze is daarom met mijn mededeling van 17 juli gecorrigeerd.

Je mag dus je output en aantekeningen meenemen (zie voor de precieze definitie van "niet-schoon", en wat je dus precies als aantekeningen mee kunt nemen, de tentamen- en examenprocedures 2016/2017, pagina 11-12).

Als je nog vragen hebt over deze examinering, dan kun je altijd contact opnemen met de CvE (Commissie voor de Examens). Dit kan via info@ou.nl - zij kunnen je bericht doorsturen naar de goede plek.

door (77.7k punten)
...