Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Bij de cursus wordt aangegeven: neem het codestructuur uit Qualicoder over in de appendix in het sjabloon. Is er een kopieerfunctie binnen Qualicoder of moet je de structuur zelf opnieuw maken?
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Je kunt de tekst uit het linker paneel copy-pasten, en dan de layout in Word aanpassen zodat het er netjes uitziet. Er is geen functie om naar Word te copy-pasten jammer genoeg!

Als je niet zo sterk bent met layout in Word is het misschien, ook afhankelijk van de complexiteit van je code structuur, misschien minder werk om hem opnieuw in Word te maken; dat moet je zelf even bekijken. Je zou zelfs een screenshot kunnen nemen trouwens; het gaat er vooral om dat de structuur bekeken kan worden.
door (77.8k punten)
...