Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Voor Inleiding data-analyse is er een bijzondere verplichting, namelijk 60 minuten mee doen aan onderzoekjes. Dit heb ik voltooid, maar ik heb nooit een bevestiging ontvangen van het voltooien van de bijzondere verplichting.
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (280 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Als je de bijzondere verplichting hebt voltooid wordt dit gemiddeld na ongeveer een week verwerkt; deze voltooing wordt dan doorgestuurd naar T&C en is dan binnen enkele weken zichtbaar in je studiepad. Als je na een maand nog niets ziet gaat er wellicht iets mis; dan is het verstandig om de examinator even te e-mailen en aan te geven op welke datum je je beloningscodes hebt ingevoerd op http://oupsy.nl/vl1.5/afsluiting, wat je studentnummer is, en te vragen of de examinator handmatig kan controleren of dit goed is verwerkt.
door (77.8k punten)
...