Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

1 leuk 0 niet-leuks
In de cursus Inleiding Data Analyse moet er bij verwerkingsopdracht 1.1.2 onder het kopje Informed Consent, het formulier voor het aanvragen van ethische keuring van een onderzoek worden opgezocht en gebruikt. De website van cETO krijg ik gevonden, echter zie ik het formulier nergens staan.
Toen ik op 'antwoord tonen' bij de opdracht klikte zag ik een link staan naar het aanmeldformulier, deze werkt echter niet meer.
Waar kan ik het benodigde formulier vinden?
Op dezelfde pagina staat onder het kopje 'Wetenschap' in het grijze kader een link 'Supplementen', deze link werkt niet (meer).

Alvast bedankt voor uw reactie.
Gesloten met het bericht: Opgelost.
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (190 punten)
gesloten door

Een jaar later, stelt hetzelfde probleem zich weer voor...

Beide linken werken niet.  Dus de link om het formulier voor het aanvragen van de ethische keuring van een onderzoek, werkt niet, alsook de link van de 'supplementen' werkt niet.

Graag opnieuw jullie hulp!

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
Deze vraag wilde ik ook stellen, ik zie het antwoord graag tegemoet.
door (240 punten)
0 leuk 0 niet-leuks
Het is aangepast, en er is bij de opdracht een nieuwe link geplaatst.
door (190 punten)
...