Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Voorbeelden van verschillen tussen het verslag met de data en de achtergrond informatie zijn: De procedure in de achtergrond informatie is anders, minder compleet dan de procedure in het verslag. Ik mis bijvoorbeeld de verdeling van informele en formele kleding in de achtergrond informatie en in het verslag is wel opgenomen dat er ook nog gelet is op de verdeling  formele en informele kleding.

En de vragenlijsten zijn in beide ook anders afgenomen, in het verslag heeft de proefpersoon het thuis kunnen doen en telkens 1 week de tijd gehad, waarbij ook vragen werden gesteld over kleding en geloofwaardigheid. In de achtergrond informatie lees ik het alsof de vragenlijsten in de supermarkt wordt ingevuld en de proefpersonen zelf de vetpunten moet berekenen.  Wat is hierin dan leidend?

in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (120 punten)
gehercategoriseerd door
Daar waar er verschillen zijn heeft het verslag en de data de voorkeur. Heb je concrete voorbeelden?
De procedure in de achtergrond informatie is anders, minder compleet dan de procedure in het verslag. Ik mis bijvoorbeeld de verdeling van informele en formele kleding in de achtergrond informatie en in het verslag is wel opgenomen dat er ook nog gelet is op de verdeling  formele en informele kleding.

En de vragenlijsten zijn in beide ook anders afgenomen, in het verslag heeft de proefpersoon het thuis kunnen doen en telkens 1 week de tijd gehad, waarbij ook vragen werden gesteld over kleding en geloofwaardigheid. In de achtergrond informatie lees ik het alsof de vragenlijsten in de supermarkt wordt ingevuld en de proefpersonen zelf de vetpunten moet berekenen.  Heb je hier genoeg aan?

Bedankt voor je snelle reactie.
Dit is duidelijke info. Zou je deze informatie in je originele vraag kunnen plaatsen? Ik geef alvast antwoord.

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het lijkt erop dat de info bij achtergrondinformatie achterloopt. Het verslag bevat de juiste en meest recente informatie. Ik zal opdracht geven om de achtergrondinformatie aan te laten passen
door (63.5k punten)
...