Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Ik heb een licentiecode aangeschaft voor spss 20 (de MAC-versie, OS X 10.6.8). Als ik op de downloadlink klik (op de spss-pagina van Methoden en statistiek - Psychologie), krijg ik de volgende foutmelding: 

 

Forbidden

You don't have permission to access /downloads/SPSS/SPSS20MacOS.dmg on this server.

Wat is hier aan de hand en hoe kan ik het oplossen? Ik heb mijn firewall al een keer uitgezet en de nieuwste versie van Java geïnstalleerd. Verder heb ik op een pc de link voor Windows aangeklikt, maar ook hier kreeg ik dezelfde foutmelding.
Ik studeer Onderwijswetenschappen bij de ou en ik begin nu met de cursus S13131 Onderzoekspracticum kwantitatieve data-analyse. Mijn studiecentrum is Amsterdam.

Alvast bedankt voor een snelle reactie: ik wil graag beginnen met de cursus!

Met vriendelijke groet,

Diana de Jong

gerelateerd aan een antwoord op: Foutmelding licentiecode SPSS
in Anders door (120 punten)
bewerkt door

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Beste Diana,

Ik krijg dezelfde foutmelding. Er lijkt iets 'echt' fout te zijn. Ik ga er achteraan! Ik verwijder daarna, als het is opgelost, deze vraag weer (want als het goed is komt hij dan niet meer voor :-)).

Met vriendelijke groet,

Gjalt-Jorn
door (77.8k punten)
...