Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik begin in februari 2018 aan de Master Onderwijswetenschappen. Heb ik tegen de tijd dat ik toe ben aan het ontwerp van het onderzoek voor mijn Masterthesis (naar verwachting juni 2019) nog toegang tot het digitale werkboek IDA of kan ik maar beter alles uitprinten?

Waar kan ik het antwoord daarop vinden?

Dank
in Literatuur zoeken door (220 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ik zou gewoon de PDF opslaan als ik jou was :-)

Je hebt volgens mij nog een jaar toegang. Idealiter willen we iedereen toegang laten behouden (precies om de reden die jij noemt: handig als je dit nog nodig hebt voor je afstuderen), maar ik weet niet zeker of dit inmiddels is geregeld. Dus veiligheidshalve zou ik zeggen, download de PDF.

Er zijn overigens ook plugins voor Chrome en Firefox waarin je webpagina's kunt downloaden (tot e.g. 1 of 2 links diep; pas op, want dit wordt natuurlijk exponentieel meer).

Voor zowel de PDF als de ruwe HTML geldt dat deze copyrighted zijn; je mag deze niet verspreiden, en alleen zelf gebruiken.
door (77.8k punten)
...