Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hallo,

Bij plaatje 2.8.5 staat: ‘’de scatterplot voor het verband tussen arbeidstevredenheid voor en na de training.’’

Mijn vraag is:klopt dit wel? Want op de x-as staat t0_worksat en op de y-as t0_commitment en dat zijn toch beide metingen vóórdat de training geweest is.........

Is het figuur/plaatje niet de scatterplot voor de samenhang van arbeidstevredenheid en commitment?
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (140 punten)
gehercategoriseerd door
Zou je iets meer info kunnen geven? Ik zit namelijk te zoeken naar de cursus of de bron waar je vraag over gaat, maar loop een beetje vast. Verwijs je naar een boek? Een thema in yOUlearn, of een opgave?
Hallo Ron,

Ik heb de vraag waarschijnlijk in de verkeerde groep gepost? Het betreft een vraag over de inleiding in data-analyse (IDA) en ik zie dat deze nu in een andere groep staat, ik had hem wel in de IDA gepost.

Ik zie dat er ook een fout staat in de nummering: het moet zijn: plaatje 4.8.5 in Thema 4 Correlaties in Youlearn.

Kan je er zo mee uit de voeten?

Sorry dat ik dit blijkbaar verkeerd gepost heb?

Groet, Nienke
Bedankt voor je reactie. Ik heb je vraag in de IDA-groep gezet. Ik zal na het weekend even kijken of ik een antwoord op je vraag heb!
Bedankt voor je reactie en actie!

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het bijschrift bij figuur 4.8.5 klopt inderdaad niet - dit betreft inderdaad het verband tussen arbeidstevredenheid en betrokkenheid!
door (77.8k punten)
...