Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Beste,

Tevergeefs probeer ik in opdracht 2.2.2, en 2.2.3 via SPSS Syntax aan de tabel voor Tolerance en VIF te geraken. Als ik de Syntax uit de terugkoppeling gebruik krijg ik foutmeldingen. Onder meer dat de lijn met STATISTICS boven de lijn met  DEPENDENT moet staan.

Via onderstaande syntax krijg ik wel output, maar niet de tabel met Tolerance en VIF. Ik werk wel nog met versie 22 van SPSS.

REGRESSION
 /STATISTICS COEFF OUTS CI(95) R ANOVA COLLIN TOL CHANGE ZPP
 /DEPENDENT @VEILIG_10_z
 /METHOD=ENTER @ZELF_z @ANDER_z @POSITIEF_z @NEGATIEF_z
 /DESCRIPTIVES MEAN STDDEV CORR SIG N

Dank je wel om te laten weten hoe ik de tabel over Tolerance en VIF zoals weergegeven bij de terugkoppeling te zien krijg in de output. De andere output krijg ik met bovenstaande syntax wel te zien.
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (190 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
/STATISTICS ... TOL ...

zorgt ervoor dat achteraan in de tabel met coeff'n de Tolerantie en ook de VIF komen te staan. Kijk dus nog eens goed naar de tabel.

MvG, Rolf
door (13.1k punten)
...