Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Beste,

Ik tracht mij al enige enkele dagen aan te melden voor één van de onderzoeken Bijzondere Verplichting.

In het begin van dit kwartiel heb ik reeds deelgenomen aan een kort onderzoek van 15 min.
Tijdens het verdere verloop van dit kwartiel is het een beetje op de achtergrond geraakt. Maar nu ik mij opnieuw wens aan te melden, lukt het mij niet om aan één van de onderzoeken deel te nemen: Flow en concentratie in Tetris. Dit is momenteel het enige onderzoek waar ik nog aan kan deelnemen.

Ik heb mijn mailadres reeds enkele malen ingegeven, maar ik heb tot op heden nog geen mail ontvangen met de link naar het onderzoek.

Aangezien ik vandaag mijn examen gedaan heb, ben ik normaal gesproken klaar met deze cursus, echter ontbreek ik nog 15 minuten van de Bijzondere Verplichting.
Gesloten met het bericht: Mededeling over gedaan op Youlearn (kort samengevat - we werken hieraan - excuses voor de vertraging!)
in Studienet door (140 punten)
gesloten door
...