Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Geachte heer, mevrouw,

Vandaag heb ik het tentamen gemaakt dat hoort bij de cursus PB0202171822, inleiding data-analyse. Bij de allerlaatste vraag over de tentamencasus zag ik tot mijn verbazing twee identieke antwoorden staan. De volgorde van de antwoorden was verschillend maar dat maakte bij deze vraag naar mijn inzien niets uit. Ik heb dan ook gewoon een van de twee antwoordopties gekozen, daar de antwoorden in principe hetzelfde waren. Bij het bekijken van de foutieve antwoorden zag ik echter staan dat ik deze vraag verkeerd beantwoord had. Dit vind ik natuurlijk raar. Overigens heb ik het tentamen behaald met een 8 en is deze ene vraag niet invloed op het behalen of niet van de cursus. Derhalve zou ik graag van u willen horen of het bovenstaande klopt en wat de oplossing hiervoor gaat zijn. Binnen de cursusomgeving kon ik geen enkele manier vinden om contact op te nemen met een van de docenten, vandaar deze gekozen weg. Als ik met mijn vraag c.q. opmerking ergens anders beter terecht kan dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Hartelijke groet, Marleen Soetens
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Mail mij even je studentnummer (gjalt-jorn.peters@ou.nl), dan kan ik je zogenaamde 'coachingsrapport' opvragen en kijken wat hier fout ging.
door (77.4k punten)
...