Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Beste docent,

Ik had mij ingeschreven voor de cursus die liep van 24.4.2017 - 12.07.2017. Tot nu toe heb ik het tentamen helaas nog niet gehaald. Op 16.04.2018 ga ik het tentamen opnieuw doen (3e tentamenkans).

In mijn cursusstructuur staat in thema 9 als tentamencasus: Tentamencasus: een theorie van emotie. De casus betreft een replicatie van een klassieke studie over emoties.

Deze casus heb ik bij mijn vorige herkansing ook gebruikt. Is het de bedoeling dat ik op 16 april weer deze casus gebruik? Of moet ik de casus nemen die op dit moment in de cursus gebruikt wordt?
En zo ja, waar kan ik deze tentamencasus vinden?

Hartelijke groet,

Karin van Hoorn

in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De tentamencasus zoals hij op dit moment in de cursus staat is de juiste; deze is geldig totdat het volgende kwartiel start (het tweede kwartiel in academisch jaar 2018-2019).

Overigens blijft de casus zelf (de tekst) sowieso hetzelfde: er is immers geen reden om studenten zich eerst weer te laten inlezen in een nieuw scenario.
door (77.8k punten)
...