Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik wil beginnen met transcriberen in qualicoder, maar ik kan mijn VCL interview niet starten/stoppen terwijl ik in qualicoder zit. Vast heel simpel op te lossen, maar ik zie het zelf niet, en zou graag een helpdesk bellen. Volgens de OU moet ik de docent hierover spreken, maar  studiecentrum Groningen is pas vanmiddag bereikbaar. Wie kan me helpen?
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (220 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ik vermoed dat je browser dan de shortcuts onderschept. Als je een andere browser gebruikt zou dat probleem opgelost moeten zijn. Tenminste, aangenomen dat de shortcuts wel werken in andere software. Als dat niet het geval is kan het een probleem van je OS zijn - probeer het dan op een andere PC, of installeer een tweede OS (je kunt bijvoorbeeld Ubuntu eenvoudig naast andere operating systems gebruiken).
door (77.6k punten)
...