Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

PB0402 oefenopdracht thema 4 covariantie

in de eerste opdracht wordt getest of er een verschil zit in de condities qua sportscore voorafgaande aan de manipulatie.

Ik kom, net zoals de oplossing uit dat dit zo is. In de antwoordsleutel wordt een (F(2, 66.775) = 8.526 , = .001 vermeld. Ik heb in mijn output een F(2)=7,249 , p= .001

de syntax in de antwoordsleutel is

ONEWAY sportscore1 sportscore2 sportverschil BY voorlichting

/STATISTICS DESCRIPTIVES HOMOGENEITY BROWNFORSYTHE WELCH

  /MISSING ANALYSIS.

de mijne is

ONEWAY sportscore1 BY voorlichting
  /STATISTICS DESCRIPTIVES HOMOGENEITY BROWNFORSYTHE WELCH
  /MISSING ANALYSIS.

De vraag luidt of er een verschil is op de voormeting, dus ik begrijp niet waarom de antwoordsleutel sportscore 2 en 3 gebruikt...

Zie ik hier iets over het hoofd?

in Experimenteel Onderzoek (PB0402 en S05281) door (500 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Hoewel niet gelijk duidelijk (en wellicht voor ons iets om aan de terugkoppeling toe te voegen) is dat de syntax gelijk de hele opdracht dekt. Dus jouw eigen syntax is helemaal in orde om de opdracht in kwestie op te lossen; de terugkoppeling betrekt ook gelijk de overige opdrachten in het antwoord.
door (57.1k punten)
...