Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

cheekyHey iedereen, 

Ik ben iemand van weinig geduld frown. Kan iemand me vertellen hoe lang het ongeveer duurt vooraleer je het resultaat kent van ingezonden verslagen? Gewoon om een idee te hebben wanneer ik ongeveer moet beginnen met te stressen Ik kan me inbeelden dat het wel even duurt vooraleer een docent alles heeft nagekeken.. Ahja en ik heb ook een mailtje gekregen waarin staat ‘extra nakijkcapaciteit’. Betekent dit dat ik nog veranderingen kan aan brengen of is het gewoon een bevestiging dat de docent mijn materiaal heeft ontvangen? 

Gesloten met het bericht: Vraag is niet statistiek/methode-gerelateerd
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (500 punten)
gesloten door

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het beste kun je hierover de toegewezen docent mailen. Meestal wordt er een nakijktermijn van 15 werkdagen gehanteerd, maar je docent/beoordelaar zal het beste het overzicht hebben van de stand van zaken.
door (61.8k punten)
...