Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Hopelijk heb ik deze vraag in de juiste categorie gezet; anders laat ik mij graag verbeteren en zet ik de vraag waar deze hoort.

Voor het inleveren van output bij een eindopdracht heb ik een APA-tabel, behorende bij een regressie analyse, gemaakt in excel. Bij plaatsing van deze tabel in word, komt er een groot rood kruis te staan. Als ik deze aanklik met de rechtermuisknop, kan ik kiezen voor de optie: worksheet-object->openen. Dan kom ik weer in excel. Als ik een plaatje maak van de tabel in excel en deze vervolgens plak in word, is deze erg licht van kleur en hier en daar een beetje vaag en wazig. Hoe kan ik nu netjes een in excel gemaakte tabel plaatsen in word?

(Doordat het plakken niet lukt van de excel tabel in word heb ik helaas ook niets aan het overig heel handige en informatieve filmpje op youtube https://youtu.be/Fj_4P8__I7M over het maken van een APA tabel in word)

in SPSS door (3.7k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Nu is het wel gewoon gelukt om de tabel uit excel te kopiëren naar word, gelukkig :0
door (3.7k punten)
...