Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Tegen het einde van mijn huiswerkopdracht aan loop ik er tegen aan dat ik niet weet wat te moeten doen met de NOOT bij Tabel 1: 'de items in grijs kader dienen te worden gehercodeerd'.

Had ik dat vooraf moeten doen? Hoop van niet want dan moet alles over.
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (1.1k punten)
Ik ben nu bij opdracht 8 en loop tegen hetzelfde aan. Heb nog nergens echt hoeven hercoderen.

Ik heb alle syntaxen tm 7 met de hercoderingen opnieuw gerund (lang leve het feit dat we zo gedrild zijn in werken met de syntax ipv alleen via menuyeslaugh) . We kruipen door het oog van de naald - alles blijft hetzelfde.

Ik neem aan dat dit niet alleen voor mijn dataset geldt maar ook voor de jouwe, 85193071, maar ik neem aan van niet.

Groet, Petra

Goed om te horen! Het is dus toch de bedoeling dat er van hercoderingen gebruikt wordt gemaakt? Aangezien er bij sommige (waarbij met items wordt gewerkt), wordt gezegd dat de originele waarden (zonder hercoderingen) moeten worden gebruikt. Verder werk je met de 'vooraf opgestelde schalen' en daarbij ging ik er vanuit dat er niet gehercodeerd moest worden.

Bij vraag 8, waar ik momenteel mee bezig ben, is de eerste vraag waarbij ik gebruik maak van hercodering.

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...