Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ten behoeve van de PEP-R deelopdracht voor de cursus Kwalitatief onderzoek, wordt in de syllabus (Youlearn-stof) een toelichting gegeven op de diagnostische criteria van DMS IV voor Autisme.

Gezien het doel van de cursus ("kwalitatief onderzoek", en niet "mentale stoornissen") verwacht ik dat de toelichting vooral bedoeld is om de deelopdracht uit te kunnen voeren, en niet om inhoudelijk te bestuderen voor het tentamen.

De syllabus wordt echter genoemd als tentamenstof.

Vraag: Maken de diagnostische criteria voor autisme vlgs DSM IV deel uit van de tentamenstof voor PB1602?
in Kwalitatief Onderzoek (OKO, PB16x2) door (960 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

De diagnostische criteria voor autisme volgens DSM IV maken geen deel uit van de tentamenstof voor PB1602 en zijn enkel bedoeld om de opdracht te maken.

Je krijgt een goeie indruk van de vragen voor het tentamen door de oefententamens te maken. Deze vind je aan het einde van de cursus.

door (1.6k punten)
...