Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Dank je wel Peter. Toch nog niet duidelijk helaas. Het betreft niet opdracht 2.3.c maar 2.3.b; en gaat niet over werkdruk/werkstress maar over Salaris en ATV.

In 2.3.b borduur ik voort op 2.3.a die vraagt om Descriptives met betrekking tot   Salaris + ATV, terugkoppeling bij 2.3.a klopt, zelfde uitkomst. Bij 2.3.b wordt dan gevraagd om 'een analyse'  en in de terugkoppeling verwezen naar Syntax 2  (syntax 2.2 op p 17?) en daar kan ik dan niet anders dan de twee variabelen invoeren waar om gevraagd wordt, al raakt dat kant noch wal, dan is het inderdaad logisch dat dit niet kan omdat ik niet eenzelfde item kan gebruiken voor onafhankelijke variabele en afhankelijke variabele.

De vraag die ik moet stellen is dus waarschijnlijk zo duidelijker geformuleerd :

  1. wat moet ik voor analyse doen bij 2.3.b ?
  2. hoe begrijp ik de koppeling met betrekking tot de verwijzing naar Syntax 2 ?
  3. is Syntax 2 inderdaad Syntax 2.2 op p17.
gerelateerd aan een antwoord op: 2.3 PB1702 opdracht is mij niet duidelijk
in Longitudinaal Onderzoek (PB17x2) door (1.1k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Bij 2.3b wordt gevraagd om de analyse zoals die in het werkboek staat beschreven, zelf te herhalen. Hierbij maak je gebruik van syntax 2 (in het huidige werkboek, vroeger was dat 2.2).

De didactische opbouw is steeds hetzelfde: eerste proberen of je er hetzelfde uitkrijgt als in het werkboek om zo de elementaire vergissingen eruit te kunnen filteren en je vertrouwd te maken met de syntax.

Dan zelf een syntax maken obv van de eerste.
door (11.7k punten)
...